...

............................................................................

divendres, 23 d’agost del 2013

NO DONARÀS FALS TESTIMONI NI MENTIRÀS (Déu diuen que dixit)

La calitja i la xafogor d'aquests dies d'agost sol provocar una reducció considerable en l'activitat de la xarxa internauta. Però la proliferació de tota mena d'aparellets portàtils amb accés a internet ha propiciat que, enguany, molta gent estiga tothora connectada des de qualsevol lloc de relax o de divertiment, des de la terrassa de l'apartament o, fins i tot, des de la mateixa voreta de la mar amb les anques en remull. Aquestes computadoretes limiten algunes de les accions que habitualment practiquen els usuaris, però serveixen per a intercanviar correspondència lleugera, repassar notícies, penjar i veure fotografies, visualitzar vídeos...

I això ens ha donat la idea de muntar aquesta burrientrada amb la inserció de dos vidiets. Sobretot el primer ja ha recorregut seca i meca i, per tant, se suposa que les persones que solen accedir a les xarxes socials amb alguna regularitat ja el coneixen; però la mobilitat dels susdits aparellets ens permet ensenyar cosetes als pares, als sogres, a les ties fadrines i a tota la gent encara molta que només escolta la veritat oficial que divulguen els informatius controlats pels mandataris, i ja se sap que la veritat oficial és la més corrompuda de totes les veritats.

Hi ha persones de bona fe que no s'expliquen per què una gran part de l'opinió pública dóna més credibilitat al presumpte Bárcenas que a les bravates de "La panda" peperina que abans el sustentava. El vídeo que inserim a continuació parla per ell sol, i ho aclareix tot en menys de tres minutets:Al manament que fa huit (de deu) Déu diu: 
"No donaràs fals testimoni ni mentiràs".
No tenen por d'anar-se'n de cap a l'infern, senyories?


La majoria dels 10 capítols anteriors d'aquesta secció contenen vídeos on es mostren diversos mandataris fent el ridícul en públic. Hi ha alguns amb continguts tan lamentables com còmics, com per exemple: FER EL RIDÍCUL/ (abril 2012) i COSPEDAL DE LA MANXA (març 2013); però el que tot seguit els oferim no es queda enrere. La protagonista és una tal Ana Botella, component de "La panda peperina" i actual alcaldessa de Madrid. Diuen les males llengües (i les bones també) que l'únic mèrit acumulat per aquesta senyora per a ostentar el susdit càrrec és ser la dona de qui fou president del govern d'Espanya quan es va iniciar la bambolla immobiliària que ens ha portat l'actual ruïna (després, l'infeliç de Zapatero va continuar propiciant gamberrades urbanístiques fins que la tal bambolla li va explotar a les mans), però això ja són figues d'un altre paner. L'audiovisual que motiva aquest comentari conté unes intervencions de donya Ana al debat sobre "El Estado de la ciudad" que se celebra periòdicament a l'ajuntament de Madrid. En poc més d'un minut, la dignatària en qüestió ens demostra que no tenir experiència és una cosa, i no tenir ni puta idea n'és una altra.


Oleee! donya Ana; les dos orelles i el rabo!

Quan els mandataris peperistes començaren a aplicar les seues polítiques incendiàries (moltes d'elles de caire descaradament ideològic), va aparéixer una frase burlona que deia així: "Gaudisquen allò que han votat". Malauradament, "allò" que van votar els votaires convencionals estem gaudint-ho també els que no els hem votat mai. Jo vull pensar que si el gran públic –internauta i no internauta– poguera veure sovint bacoretes com les que il·lustren aquesta entradeta; si hi hagués una llei electoral més raonable i si existira algun mecanisme que evitara la manipulació informativa i els festivals bipartidistes (entre altres vicis), ens lluiria més el pèl. Tot i així, sembla que al nostre País Valencià els sondejos comencen a marcar un enfonsament històric dels ofrenaglòries oficials; confiem que l'actual oposició (aquesta vegada almenys) sabrà entendre quina és la voluntat dels seus respectius votants.


ALERTA DIGITAL dixit.
Clique ací per llegir l'article

Perquè ací, senyors meus, o desapareixen de la vida pública TOTS els que l'han  protagonitzada durant les darreres dècades, o la tenim clara. I no parle només dels polítics; em referisc també als llepaires, als bufanúvols, als coordinadors, als pregoners, als tertulians permanents, als opinadors oficials, als bramaires enfebrits, als etcèteres que ara no em vénen al cap i a tots aquells que viuen de pegar la cabotà.

Sí... ja sé que ens diran que som antisistema, catalanistes i no sé quantes coses més (pel que es veu, no tenen altra manera de defensar-se); però... cànter nou fa l'aigua fresca; no troben, senyors?Capítols anteriors d'aquesta secció:

COSPEDAL DE LA MANXA / març 2013 
MISÈRIA PARADISE/ juliol 2012 
FER EL RIDÍCUL/ abril 2012 
XIQUEEES..., PEEEIX!!/ octubre 2011 
FOTOS TRAÏDORES/ juny 2011 
PER A OFRENAR! / maig 2011 
SINVERGÜENSA!! / febrer 2011 
A ESPENTES I REDOLONS /desembre 2010 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL POTET DE PIXUM
BURRERA COMPRIMIDA a BURRERA COMPRIMIDA S.A. - 2/10/20
*Per Salvador Bolufer* Durant les huit temporades que va estar en antena el programa *Bon profit*, de Ràdio Pego, solia començar la meua intervenció recitant uns versos de tall satíric, normalment amb la música del preludi de Bohemios que activava des del control la nostra Carmen Oltra (*Carmenzilla del Pedàs*), amb el també nostre Pep el Tito (*Titus magnanimun*), sempre preparat per a completar la festa amb alguna onomatopeia marca de la casa. "El potet de pixum" és un del centenar de poemes que nasqueren per aquell motiu a principis dels anys 90. La temàtica dels textos era mo...

LA FAULA DE LES PILOTES

BURRERA COMPRIMIDA a BURRERA COMPRIMIDA S.A. - bucomsa - - 19/05/20
*Per Salvador Bolufer* *"La faula de les pilotes"* és un poema que vaig escriure en els temps en què els duros botaven, quan el formigó era sinònim de *riquea* i prosperitat i la moda dels camps de golf havia d’atraure a les nostres geografies tots els rics del planeta. L'any 2017, quan el vaig incloure al llibre de poemes satírics *Versos (per)versos* (Edicions 96) ja podia considerar-se una crònica de fets, però l’any 2007, quan va guanyar la primera edició del Premi Malva, era només una amanida de versets de caire premonitori. *L'any 2007 es preveia que l'esclafit de la bomb... més »

LA PLATJA DE L'ESPERANÇA (la playa de Madrid)

BURRERA COMPRIMIDA a BURRERA COMPRIMIDA S.A. - bucomsa - 12/04/20
*Per Salvador Bolufer* LA PLATJA DE L'ESPERANÇA és el títol del poema guanyador del Premi Malva 2015 de poesia satírica. Forma part d'un conjunt de cosconelles poètiques que vaig escriure amb tota la mordacitat sarcàstica que el moment reclamava. Es tracta d'una paròdia poètica basada en fets reals, però que ens recorda el *Bienvenido, Mister Marshall*, del gran Berlanga. Don Arturo Torró –el trobador en la ficció– i donya Esperanza Aguirre –la musa– són els principals protagonistes d'una història que es va desenvolupar a Gandia durant una visita oficial de la susdita mandatària... més »

...

BURRÍCULUM COMPANYIA:

>Burrera Comprimida SA (cliquen)

INTÈRPRETS EN ACTIU:

>Salvador Bolufer, trobador (cliquen)

>Enric Murillo, músic (cliquen)

>Cristina Martí, músic (cliquen)

>Cèsar Monzonís, actor (no disponibl)

ASSESSORIA LINGÜÍSTICA:

>Tomàs Llopis (cliquen)

>Maria Josep Escrivà (cliquen)

ASSESSORIA ESPIRITUAL:

>Pasqual Molina, ponències (cliquen)

>Vicenta Llorca, actes poètiques (no disponibl)

>Maria Tomàs, peripècies escrites (no disponibl)

PERSONATGES DE FICCIÓ:

>D. Furgoneto Pastizal (no disponibl)

>Profeta Makok (no disponible)

MÉS BURRÍCULUMS:

>Ressennyes d’altres grups i personalitats burreracomprimidores que formen part del present i del passat de la causa BUCOMSA (no disponibl)

BURRERA FALLERA

Sobre el vol rebolicat dels gafarrons,
volaran altres espècies clandestines.
Per les tèrboles penombres, els falcons;
i per TERRA, MAR I ANO, les gavines.


AUCA COMPLETA (cliiic)
.
(cliiic)

.

BUCOMSA Grup escènic nascut com a conseqüència d’un espectacle basat en el poemari homònim de Salvador Bolufer publicat l’any 1999. Es calcula que més de 10.000 persones van presenciar en directe aquell espectacle, que va ser reconegut amb el premi Notable de l’any 2001 concedit per la cadena SER. Després d’un temps fent televisió, el grup va tornar als escenaris amb nous vessants artístics enriquits amb les incorporacions de la guitarrista Cristina Martí i del pianista i compositor Enric Murillo.EL CANTAR DE LA BURRERA és l’espectacle que actualment representa la companyia. Un treball en clau d’humor basat en el disc del mateix títol editat l'any 2009 per MFactory Music.
.................................................
.................................................

...

.......................................................................