...

............................................................................

dissabte, 16 d’abril de 2011

A EVARIST MIRALLES. ENHORABONA, CAMPIÓ!

Acostumats com estem a les notícies ingrates --quan no dramàtiques--, a les fanfàrries dels polítics i als autobombos dels bufanúvols, dóna molt de gust tirar-se a la cara titulars com aquest:

EL PEGOLÍ EVARIST MIRALLES HA GUANYAT EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CUINERS


Sempre és un plaer tractar les bones notícies, però més encara quan refereixen l'èxit d'una persona pròxima, com és el cas que ara ens ocupa. Evarist és de Pego, i per tant, conciutadà i amic de molts components de Burrera Comprimida SA (clic). A més, el restaurador guardonat és el cuiner de la filà Al-Hagamba-Muza (clac), comparsa bucomsiana per excel·lència, i també ha preparat i servit els menús gastronòmics dels darrers Simpòsiums Internacionals de la Burrera celebrats al Palau de Congressos de la comparsa de moros abans esmentada. 

Amb aquesta entrada no pretenem repetir informacions sobre aquest esdeveniment, que ja ha estat tractat d'una manera àmplia pels mitjans de comunicació locals, autonòmics i estatals. Només volem deixar constància al burribloc d'aquesta bona nova, i transmetre a Evarist Miralles i a David Vizcaíno (ajudant d'Evarist i guardonat també amb la distinció de "millor ajudant")  la nostra felicitació més alegre i la nostra enhorabona més sincera. 

ALGUNS ENLLAÇOS ON ES POT LLEGIR AQUESTA NOTÍCIA:


L'esdeveniment apareix també als principals periòdics d'altres comunitats que també havien presentat concursants, com ara Galícia, Astúries, La Rioja, Madrid, etc.  

Evarist en acció durant el concurs i al lliurament del guardó
(Vídeo Youtube ubicat al canal PegoComercial.com)
                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL POTET DE PIXUM
BURRERA COMPRIMIDA a BURRERA COMPRIMIDA S.A. - 2/10/20
*Per Salvador Bolufer* Durant les huit temporades que va estar en antena el programa *Bon profit*, de Ràdio Pego, solia començar la meua intervenció recitant uns versos de tall satíric, normalment amb la música del preludi de Bohemios que activava des del control la nostra Carmen Oltra (*Carmenzilla del Pedàs*), amb el també nostre Pep el Tito (*Titus magnanimun*), sempre preparat per a completar la festa amb alguna onomatopeia marca de la casa. "El potet de pixum" és un del centenar de poemes que nasqueren per aquell motiu a principis dels anys 90. La temàtica dels textos era mo...

LA FAULA DE LES PILOTES

BURRERA COMPRIMIDA a BURRERA COMPRIMIDA S.A. - bucomsa - - 19/05/20
*Per Salvador Bolufer* *"La faula de les pilotes"* és un poema que vaig escriure en els temps en què els duros botaven, quan el formigó era sinònim de *riquea* i prosperitat i la moda dels camps de golf havia d’atraure a les nostres geografies tots els rics del planeta. L'any 2017, quan el vaig incloure al llibre de poemes satírics *Versos (per)versos* (Edicions 96) ja podia considerar-se una crònica de fets, però l’any 2007, quan va guanyar la primera edició del Premi Malva, era només una amanida de versets de caire premonitori. *L'any 2007 es preveia que l'esclafit de la bomb... més »

LA PLATJA DE L'ESPERANÇA (la playa de Madrid)

BURRERA COMPRIMIDA a BURRERA COMPRIMIDA S.A. - bucomsa - 12/04/20
*Per Salvador Bolufer* LA PLATJA DE L'ESPERANÇA és el títol del poema guanyador del Premi Malva 2015 de poesia satírica. Forma part d'un conjunt de cosconelles poètiques que vaig escriure amb tota la mordacitat sarcàstica que el moment reclamava. Es tracta d'una paròdia poètica basada en fets reals, però que ens recorda el *Bienvenido, Mister Marshall*, del gran Berlanga. Don Arturo Torró –el trobador en la ficció– i donya Esperanza Aguirre –la musa– són els principals protagonistes d'una història que es va desenvolupar a Gandia durant una visita oficial de la susdita mandatària... més »

...

BURRÍCULUM COMPANYIA:

>Burrera Comprimida SA (cliquen)

INTÈRPRETS EN ACTIU:

>Salvador Bolufer, trobador (cliquen)

>Enric Murillo, músic (cliquen)

>Cristina Martí, músic (cliquen)

>Cèsar Monzonís, actor (no disponibl)

ASSESSORIA LINGÜÍSTICA:

>Tomàs Llopis (cliquen)

>Maria Josep Escrivà (cliquen)

ASSESSORIA ESPIRITUAL:

>Pasqual Molina, ponències (cliquen)

>Vicenta Llorca, actes poètiques (no disponibl)

>Maria Tomàs, peripècies escrites (no disponibl)

PERSONATGES DE FICCIÓ:

>D. Furgoneto Pastizal (no disponibl)

>Profeta Makok (no disponible)

MÉS BURRÍCULUMS:

>Ressennyes d’altres grups i personalitats burreracomprimidores que formen part del present i del passat de la causa BUCOMSA (no disponibl)

BURRERA FALLERA

Sobre el vol rebolicat dels gafarrons,
volaran altres espècies clandestines.
Per les tèrboles penombres, els falcons;
i per TERRA, MAR I ANO, les gavines.


AUCA COMPLETA (cliiic)
.
(cliiic)

.

BUCOMSA Grup escènic nascut com a conseqüència d’un espectacle basat en el poemari homònim de Salvador Bolufer publicat l’any 1999. Es calcula que més de 10.000 persones van presenciar en directe aquell espectacle, que va ser reconegut amb el premi Notable de l’any 2001 concedit per la cadena SER. Després d’un temps fent televisió, el grup va tornar als escenaris amb nous vessants artístics enriquits amb les incorporacions de la guitarrista Cristina Martí i del pianista i compositor Enric Murillo.EL CANTAR DE LA BURRERA és l’espectacle que actualment representa la companyia. Un treball en clau d’humor basat en el disc del mateix títol editat l'any 2009 per MFactory Music.
.................................................
.................................................

...

.......................................................................