...

............................................................................

diumenge, 11 de desembre del 2011

ESTAFES PRESUMPTES

Vicente Sanz és un d'eixos que, segons ell mateix va insinuar (presumptament, clar), entrà en política per a forrar-se. Malgrat aquesta presumpta declaració, presumptament enregistrada amb una presumpta gravadora, el seu partit (PP) va consentir que utilitzara la RTVV com a instrument per a aconseguir les seues presumptes il·lusions. I allí estava ell, ostentant càrrecs directius (darrerament era el cap de personal) i cobrant xifres astronòmiques que ara devem entre tots.Però, pel que es veu, don Sanz no s'acontentava només manant i cobrant; sembla que també li agradava practicar assetjaments (açò és una presumpció), pelila en mà (açò és una metàfora), per tal de gaudir els encants íntims de les empleades (açò és una hipòtesi). Tres de les afectades van denunciar els fets, i ara està acusat d'abusos sexuals. 

Ja fa temps que va la cosa. Els responsables polítics de l'ens van actuar --i actuen-- amb la foscor a què ens tenen acostumats (¿qué digo? ¿qué hago para que no se entere el populacho?  ¿I si la Mònica Oltra se desboca?) i ara, damunt, ens tocarà pagar una indemnització al presumpte per no haver actuat en temps i forma (sembla que els referits mandataris van visualitzar un vídeo que demostrava la crua realitat de les acusacions, però no van reaccionar oficialment fins que no hi havia més remei). Els fets són presumptes, però el vídeo, que conté imatges aterridores, és real. Naturalment, els serveis informatius del joguet públic continuen sense donar-se per al·ludits.

FOTO HISTÒRICA
quina corbata els agrada més?
Al post que publicàrem el passat 3 de juny (TELEVISIÓ SENSE VERGONYA (cliiic)) ja comentàvem que moltes persones no s'expliquen els resultats de les eleccions a les nostres valències, malgrat el rosari de despropòsits que estem patint des de ja fa anys, i postil·làvem també sobre diverses raons que, al nostre entendre, influeixen sobre les masses de forma determinant, entre elles la descarada manipulació de Canal 9. Convindran amb nosaltres que no són iguals les decisions polítiques que els governants tenen dret a prendre, per tendencioses o criticables que siguen, que les accions de govern impròpies de qualsevol estat de dret. Per eixe motiu pensem que actituds com la d'impedir que els valencians vegem TV3, evitar la pluralitat política i prohibir l'accés als mitjans de comunicació públics dels discrepants, o tergiversar oficialment qualsevol realitat (per exemple) no són coses debatibles ni discutibles, són abusos de poder o, simplement, presumptes estafes polítiques. 

A l'article que hem enllaçat abans incloíem un vídeo amb les intervencions de Mònica Oltra en un dels pseudodebats que van tenir lloc a Canal 9 (un debat imposat per llei, que no per voluntat dels governants, que es va gravar de matí i que es va emetre a hora de dormir), i preguntàvem si els resultats d'aquell 22M haurien sigut els mateixos en el cas que intervencions com aquestes hagueren aparegut a Canal 9 amb alguna freqüència i regularitat durant els 4 anys de legislatura.

Mentre la sra. Oltra parlava,
ells miraven paperets.
Doncs ara repetim experiència, i inserim a continuació un vídeo recent amb el raonament de l'esmentada Mònica durant la compareixença de l'encara director general de l'ens, Sr. López Jaraba. Dura poc més de 8 minuts que no tenen pèrdua. Per curiositat, observen don Jaraba i l'home que seu al costat (em sembla el mateix que l'any passat esgarrava paperets durant les intervencions de la diputada)... paper amunt, paper avall, ara faig com que escric, ara torne a capgirar els papers, sense mirar per a res la cara de la sra. Oltra i aparentant indiferència total. Molts de vostés ja deuen haver vist el referit vídeo (va circular durant uns dies per les xarxes socials), però els convidem a revisualitzar-lo i a ensenyar-lo als amics i als familiars que no hagen tingut eixa oportunitat (ja saben que les coses d'Internet, malgrat la seua ràpida expansió, encara no estan a l'abast de la majoria de votants). I tornem a fer-nos la mateixa pregunta: serien els mateixos resultats electorals si intervencions així aparegueren de tant en tant al descans de l'Alqueria Blanca?... I si els informatius de Canal 9 divulgaren a diari un resum de tot el que es publica a les xarxes socials?

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


En aquest apartat recordarem, a poc a poc, les burrientrades

 més significatives i entranyables que s'han publicat 

al Burribloc durant els seus 23 anys de vida activa.


I començarem amb l'article publicat el 15 de juliol de 2012 

sobre la vida i obra de l'immortal Joan Pellicer, escrit per 

Maria Josep Escrivà —la Dama del Grau— amb la pulcritud 

que la caracteritza. Malgrat els anys que han passat, 

continua sent un dels posts més visitats de la burrixarxa. 


JOAN PELLICER: «DONEU-ME UN POC DE LA VOSTRA SAVIESA»

Text: Maria Josep Escrivà Muntatge del vídeo: Salvador Bolufer “No l’espectre dels despatxos i salons, ni el fantasma dels pas...


En aquest apartat recordarem, a poc a poc, les burrientrades

 més típiques de la causa burricomprimida que s'han publicat 

al Burribloc, tant les audiovisuals com les escrites.


I començarem amb la presentació del vídeo

"EL POTET DE PIXUM" recitat a duo per l'autor,

Salvador Bolufer i pel mestre Tomàs Llopis.

El potet de pixum és un dels poemes clàssics de Bucomsa.  


EL POTET DE PIXUM
BURRERA COMPRIMIDA a BURRERA COMPRIMIDA S.A. - 2/10/20
*Per Salvador Bolufer* Durant les huit temporades que va estar en antena el programa *Bon profit*, de Ràdio Pego, solia començar la meua intervenció recitant uns versos de tall satíric, normalment amb la música del preludi de Bohemios que activava des del control la nostra Carmen Oltra (*Carmenzilla del Pedàs*), amb el també nostre Pep el Tito (*Titus magnanimun*), sempre preparat per a completar la festa amb alguna onomatopeia marca de la casa. "El potet de pixum" és un del centenar de poemes que nasqueren per aquell motiu a principis dels anys 90. La temàtica dels textos era mo...
   

En aquest apartat recordarem, a poc a poc, algunes

de les burrientrades precioses que s'han publicat 

al grup del Burribloc i al Pulcribloc «Passa la vida»

que administra la nostra Maria Josep Escrivà.


I començarem amb un dels articles de la sèrie

LA VIDA SECRETA DE LES PARAULES, un magnífic

      treball que realitzaven conjuntament Maria Josep Escrivà,

Àngela Guixot i Júlia Llorca Tauste. L'entrega que ara

recordem és la que dedicaren a la paraula «MELIC».


 LA VIDA SECRETA DE LES PARAULES: «MELIC»
*«Hay muy pocas cosas: silencio y palabras.» Isabel Coixet Text: Maria Josep Escrivà i Àngela Guixot Escrivà Fotos: Júlia Llorca Tauste * *Això de la foto és un «llombrígol», o «llombric»: «cuc, especialment de terra, o intestinal». A l'amiga Júlia Llorca li resulten repugnants i li costa fotografiar-los. Però, en el meu cas, reconec que em recorden nits de pescar a l'anguila amb el meu pare, al barranc de Sant Nicolau del Grau de Gandia, sempre que no hi hagués lluna plena... I potser per això em resulten entranyables, què hi farem! L'atzar va voler que, just jo i no la Júlia... mostra'n més

EL MÓN PER UN FORAT. Experiment apocalíptic

*Per Salvador Bolufer* El dia 9 de novembre de 2010 encetàvem el Burribloc que ara tenen entre cella i cella. En aquella època es van posar de moda aquesta classe de pàgines Web, conegudes normalment com a "blogs" (per a nosaltres sempre han sigut "blocs"), i la xarxa internauta es va omplir de blocaires, blocòlegs i bloquistes de les més diverses classes i condicions. Després aparegueren altres xarxes més dinàmiques i menys exigents que propiciaren l'abandonament progressiu d'aquesta modalitat divulgativa. Queden enc... mostra'n més
  

  


    LES PREVISIONS DELS BRILLANTS
    Textos i versos: Salvador Bolufer Femenia
    Recitació i muntatge àudios: Salvador Bolufer Sendra

             La romança                     Llagrimetes 
               dels temps que corren                          planetàries 
                       
                           2021                                            2022


             La venjança                          El món
                            de Manitú                                    per un forat
                       
                           2023                                          2024                                                           

...

BURRÍCULUM COMPANYIA:

>Burrera Comprimida SA (cliquen)

INTÈRPRETS EN ACTIU:

>Salvador Bolufer, trobador (cliquen)

>Enric Murillo, músic (cliquen)

>Cristina Martí, músic (cliquen)

>Cèsar Monzonís, actor (no disponibl)

ASSESSORIA LINGÜÍSTICA:

>Tomàs Llopis (cliquen)

>Maria Josep Escrivà (cliquen)

ASSESSORIA ESPIRITUAL:

>Pasqual Molina, ponències (cliquen)

>Vicenta Llorca, actes poètiques (no disponibl)

>Maria Tomàs, peripècies escrites (no disponibl)

PERSONATGES DE FICCIÓ:

>D. Furgoneto Pastizal (no disponibl)

>Profeta Makok (no disponible)

MÉS BURRÍCULUMS:

>Ressennyes d’altres grups i personalitats burreracomprimidores que formen part del present i del passat de la causa BUCOMSA (no disponibl)

.
(cliiic)

.

BUCOMSA Grup escènic nascut com a conseqüència d’un espectacle basat en el poemari homònim de Salvador Bolufer publicat l’any 1999. Es calcula que més de 10.000 persones van presenciar en directe aquell espectacle, que va ser reconegut amb el premi Notable de l’any 2001 concedit per la cadena SER. Després d’un temps fent televisió, el grup va tornar als escenaris amb nous vessants artístics enriquits amb les incorporacions de la guitarrista Cristina Martí i del pianista i compositor Enric Murillo.EL CANTAR DE LA BURRERA és l’espectacle que actualment representa la companyia. Un treball en clau d’humor basat en el disc del mateix títol editat l'any 2009 per MFactory Music.
.................................................
.................................................

...

.......................................................................